Fragment ‘Welkom in mijn ziel’ boek 1

Hier vind je een fragment uit Tegenstanders, boek 1 van de trilogie ‘Welkom in mijn ziel’.
Beschrijving:
Stel, je staat oog in oog met de Zielmeester. Hij overmeestert je, verslindt je levend en vervolgens word je wakker in de wereld van zijn ziel. Zo zou het iedereen vergaan als Gaisha er niet was, de enige die het tegen hem durft op te nemen. Ze vecht voor haar broers, haar meisje en de hele wereld, maar wie zal ons beschermen als zij in hem verdwijnt?

2 gedachten over “Fragment ‘Welkom in mijn ziel’ boek 1”

 1. Rebecca, jouw luisterfilm is iets heel anders dan een boek lezen of een film zien en daar iets van vinden. Het is een wonderlijke beleving.

  Fantasy is mijn favoriete genre, maar Welkom in mijn Ziel blijkt een genre binnen het genre. Iets totaal nieuws voor mij. Ik kan het hooguit vergelijken met Japanse animatiefilms zoals Spirited Away. Soms wat bevreemdend, maar mytisch en spannend. En ook avontuurlijk en liefdevol.

  Ik was in de veronderstelling dat ik een voorgelezen tekst zou krijgen; minstens leuk ter vermaak, misschien een goed verhaal en mogelijk iets wat lijkt op een hoorspel. Maar ik stapte bijna letterlijk een nieuwe wereld binnen. De ziel van dit verhaal?

  In eerste instantie luisterde ik vooral verwonderd, nieuwsgierig naar elke klank, elk geluid, elke zin. Wat ik daardoor zag met mijn ogen dicht was het avontuur en de magie. Geleidelijk nam het verhaal me in zich op. Begon ik hongerig te worden naar die zielmeester. Ik wilde weten hoe het Gaisha zou vergaan en raakte een beetje verslingerd aan die naïeve Shafa Li en aan meester Muramasa.

  Je hebt mij iets nieuws laten proeven. En het smaakt naar meer. Gelukkig heb ik nu nog een heel boek 2 om te beleve

  Beantwoorden

Plaats een reactie