Over Rebex Luisterfilms

Dit zijn geen gewone luisterboeken. Doe je ogen dicht, dan projecteer ik werelden en personages op jouw netvlies.

Mijn naam is Rebecca Raadsen, schrijver en producent van luisterboeken met geluidseffecten en muziek. Vroeger was ik zeer slechtziend maar desondanks dol op tekenen en schilderen. Naast schrijven, vertellen en musiceren bracht ik met tekenen mijn verhalen tot leven. Toen ik blind werd, ging ik schilderen met woorden. Schrijven werd mijn grote passie. Ik verdiepte me in geluidsbewerking en het componeren van muziek om het verhaal nog meer tot leven te brengen.
Sinds 2010 spreekt Rebex Luisterfilms tot de verbeelding.

Zelf horen hoe dat klinkt? Of wil je een luisterfilm bestellen? Dan kun je terecht op de webshop. Op mijn weblog vind je luisterfragmenten, verhalen en artikelen over schrijven, geluidsbewerking en muziek.

Heb je vragen of suggesties? Neem gerust contact met me op via de pagina contact. Ik zie uit naar je reacties!